Midii in sos de vin

De cate ori ajung in zona Constanta, este un “must” sa merg in port sau la cherhana pentru preparatul de mai jos care imi bucura papilele intr-un mare fellll😋, fiind de asemenea slab caloric si hranitor
 
⚠️Beneficii⚠️
✅ Preparatul are doar 98kcal pe 100g, 17g proteina; 3,2g lipide si 0 glucide
✅Carnea de midii este o sursă de proteine de calitate înaltă și abundă în fosfatide, care au un efect benefic asupra activității ficatului
✅Midiile sunt bogate în lipide sanatoase, în componența cărora intră acizi grași polinesaturați. Aceste substanțe măresc activitatea creierului și stabilizează vederea.
✅ Midiile sunt un antioxidant perfect. Carnea acestor fructe de mare conține un număr mare de microelemente, printer care cupru, cobalt, iod, mangan, zinc, aproximativ douăzeci de aminoacizi și vitaminele PP, B1, B6, B2, E, și D.
Asadar, consumati midii cu incredere!
 
❗️Pofta buna!❗️